| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) u Tehnologija i Tehnika forumu; pokaže da je skinuo ali nigdje nema programa...koma...znači da nije niš skinuo...direktorij ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) nema niš skinuto u direktoriju gdje je trebalo se pospremiti....probao i to ...prazno...da nema negdje neka kvačica još,koja ne bi smjela biti uključena? Zadnji Uredio bobby_1 : 25-08-06 u 16:26. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) Klikni na tools transfers i tamo di ti piše klikni dva puta na to... i daj koristi tipku edit a ne tri posta za redom
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) Ne znam, stvarno mora da si nešto smrdo...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) MA NE ZNAM NI SAM...SKINUO SAM JE S NETA I INSTALIRAO I NISAM NIŠ DIRAO I SVEJEDNO NIJE HTJELA SKINUTI NIŠ SA NETA..PUNO HVALA NA POMOĆI...SKIDAM PREKO MOZILLE,A GLEDAM SLIKE PREKO OPERE...JOŠ JEDNOM THX |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) Isključi hebeni caps lock kad pišeš
| | |
![]() |
| Tagovi: mozilla, oko, opera, podes avanja, pomoc, preglednika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:47.