| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pomoć oko zvuka u Tehnologija i Tehnika forumu; Koristim VLC player i sad stavljam crtić i nema zvuka,javlja mi da odem u control panel pod add hardvare,(... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | pomoć oko zvuka Koristim VLC player i sad stavljam crtić i nema zvuka,javlja mi da odem u control panel pod add hardvare,(nešto nije u redu sa audio mixerom), Evo šta mi javlja :Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: pomoć oko zvuka Provjeri driver, piše da je oštećen ili nedostaje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-06 Godina: 21
Poruka: 16
![]() | Re: pomoć oko zvuka Odi start->run i upisi dxdiag zatim odi na sound i pogledaj pod driver i vidjet ces ako ih imas, a lijevo ces vidjeti device tj naziv zvucne koje imas i njezin id pa po tome možeš naći na netu druge drivere. U biti trebala bis imati na cd-u drivere koji si dobila s kompom. Druga stvar mozda ti fali ac3 filter za zvuk, al cudno mi malo da ti javlja onda hardware gresku. Ako zapnes sa trazenjem drivera javi pa ti mozda budem mogao pomoci |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:10.