| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pomoc s unedogledima u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako trebam za skolu cratat ctrez sa dva unedogleda,znaci s lijeve i desne strane po jedan i izmedu ta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 1
![]() | pomoc s unedogledima ovako trebam za skolu cratat ctrez sa dva unedogleda,znaci s lijeve i desne strane po jedan i izmedu ta dva unedogleda napravit kucu,zgradu il bilo kaj...sad neki su mi preporucili ArchiCad al mi izgleda komplicirano i mislim da to nije to(nisam ga jos skido)al jel mi mozete nes preporucit...bio bih vam jako zahvalan jer bi trebao skinut program jos veceras... pozz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 635
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc s unedogledima Sta ti je to "unedogled", nikad cuo za takav pojam ![]() Sory ako sam malo neupucen ili znas kako se kaze:covjek se uci dok je ziv ,a zena jos i duze ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc s unedogledima Mislim da mu to dođe žarišna točka, odnosno fokus (valjda nešto treba nacrtati u perspektivi)... Glede programa, ne znam koji to crtaju u perspektivi, a ako znaš crtati u perspektivi, onda ti to vjerojatno nije problem u programu za crtanje s kojim si upoznat (ja bih valjda znao u AutoCAD-u, ali ti ga ne bih preporučio ako prije nisi u njemu radio)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, unedogledima |
« USB mi neradi
|
POmoĆĆĆ »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.