| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pomoć sa Wirelessom u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam Gericom laptop spojen wireless karticom na ruter i do prije par dana sve je bilo ok ali sada se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07 Godina: 38
Poruka: 9
![]() | Pomoć sa Wirelessom Imam Gericom laptop spojen wireless karticom na ruter i do prije par dana sve je bilo ok ali sada se počeo prekidati signal i nekoliko puta na dan.Na isti ruter je spojeno,kablom.i stolno računalo i internet veza je odlična.Može li mi netko pomoći u čemu bi mogao biti problem. Unaprijed hvala |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć sa Wirelessom reinstaliraj modem ,jel ti modem D-link ?
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: Pomoć sa Wirelessom ako imaš D-link to je normalna stvar...tj.kvaliteta samog uređaja
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07 Godina: 38
Poruka: 9
![]() | Re: Pomoć sa Wirelessom Ne kuzim sto je d-link pa bi mi to trebalo malo pojasniti.Router je Scientific Atlantis i kazu neki da je prilicno kvalitetan.Uzimazi pojacalo na udaljenost od dva metra,bez ikakvih prepreka,mislim da bas i nije neko rjesenje. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: Pomoć sa Wirelessom d-link ti je isto router.. puno njima prekida veza ali odmah se spoji cim izbaci. možda antena na laptopu ti šteka
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.