| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pomoc za film u Tehnologija i Tehnika forumu; al je fora kaj meni za file pise da je bsplayer pro file... i otvori ga u bsplayer-u al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pomoc za film Ma od 30 days of night nema DVDripa kaj me čudi, jer to želim pogledat, a opet ne želim neku usranu kvalitetu, a samo to nude, gdje se ne vide prijevodi vampirskog jezika, te je netko sa kamerom to snimao, te nedostaje nekoliko scena, katastrofa |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc za film Meni se na nekim filmovima dogodilo da mu titlovi smetaju pa probaj maknit titlove iz foldera i pustit sa playerom na kojem ti nije radilo prije pa vidi
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc za film Probaj jos s media player classic, ili defragmentirat disk jer nekad zna to pomoć drugo ne znam sta da ti kazem
Zadnji Uredio daka : 08-11-07 u 11:40. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: pomoc za film za uzet ss iz bs playera stisnes "p". sluzbeno jos nije izaso dvdrip za taj film, a axxo najcesce stavlja samo dvd ripove, tako da ti je ovo sigurno neki fake. inace ak skidas film sa nekih stranica di nije sigurno da ces dobit to sto oces, gledaj dal film ima sample. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc za film axxo ne stavlja sampleove u svoje torente, on ima svoju i jos par stranica na koje stavlja i samo moras gledat ko je uploado torent, ako je rijec o fejk torentu
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: pomoc za film Citat:
![]() u svakom slucaju moj savjet je skidat samo sa stranica gdje mozes provjerit sto skidas. npr. sve postenije torrent stranice imaju komentare za svaki torrent a to je jako korisno procitat. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: film, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.