Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Pomozite ! ! !

Raspravljate o temi Pomozite ! ! ! u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav ljudi treba mi pomoc oko przenja dvd cd-a.Mozel mi neko objasnit kako da na dvd cd sprzim spotove pjesama ...

Starter
    Datum registracije
    03-03-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Pomozite ! ! !

Pozdrav ljudi treba mi pomoc oko przenja dvd cd-a.Mozel mi neko objasnit kako da na dvd cd sprzim spotove pjesama koje skinem sa you tube, a da taj dvd cd onda mogu gledat na dvd palyeru na TV-u.Molim vas pomozite!!! Pozdrav sa SVE !!!!

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

Re: Pomozite ! ! !

evo ja sam skinuo sa downloaderom za youtube koji je dodatak u firefoxu i onda sam direktno sprzio na dvd -R
    Imam quadro i vivax player i oba primaju te fajlove tako da nisam imao prblema.
    Za konvertiranje toga spota i stavljanje na mobitel uzmi program super C koji je besplatan u nekomercijalne svrhe, valjda oce da kaze ako ne zaradujes od toga kada konvertujes, i onda sa njime stavis postavke koje oces i konvertujes.
    Neznam oces nesto da ti pojasnim ili je to sve.
    Przim sa nerom

e a imas ti curu?

Starter
    Datum registracije
    31-03-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

problem je na facu kucao sam nesto i smanjilam i slika nist ne vidim jle netko zna kako ste to vraca

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

hahahaha...jaaaaoooo ljudi...

prvo dj x...pogledaj na playeru koje ti video formate čita, pretpostavljam da moze vrtit .avi.
    Onda sa vdownloaderom skini video koji zelis sa youtube.com i odma u njemu namisti da ti skida u avi formatu i tako ga sprzi na cd/dvd i pokrenit će bez greške.

A ti Markoviću
    otvori face i stisni ctrl + (+)

Lajkaj nas na Facebooku