| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pop-up prozori u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako, u zadnjih tjedan dana poćeli su mi iskakati nekakvi prozori i nemogu ih se nikako riješiti, probao sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pop-up prozori ovako, u zadnjih tjedan dana poćeli su mi iskakati nekakvi prozori i nemogu ih se nikako riješiti, probao sam sa ad-aware-om 2008 i ništa nije otkrio, symantec antivirus isto ništa, HiJack this kaže da je sve u redu, Spybot isto ništa ne pronalazi, a ovi se samo otvaraju i što je najzanimljivije otvaraju se u internet exploreru, a sa njim nikad ne idem na net nego sa firefox-om. imate kakav prijedlog??? jer ja nemam drugog rješenja nego ću formatirati disk jer mi to ide na živce ![]() dolje je primjer jednog od tih prozorčića |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: pop-up prozori probaj otic na tools->options->content pod block pop-up windows stavi kvacicu,odi na exception i remove all sites.... ak ne uspije skini sa neta neki pop up blocker
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 87
![]() | Re: pop-up prozori Citat:
__________________ čitaj pravila!!! hoču ako češ i ti, hehehehehehehhehehe, dobro aj pokušat ču | |
| | |
![]() |
« Pover Cinema
|
Desktop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.