| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Poveći problem s kompjuterom(vezano uz igre) u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako mi netko može pomoći oko ovoga bio bi zahvalan.Evo u čemu je stvar-prije mjesec i pol ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 10
![]() | Poveći problem s kompjuterom(vezano uz igre) Ako mi netko može pomoći oko ovoga bio bi zahvalan.Evo u čemu je stvar-prije mjesec i pol odlučio sam napokon zaigrati World of warcraft da vidim kakva je ta igra koju skoro svatko igra(inače ne igram baš igre na kompu).Normalno sam instalirao i sve ali igra je vrtila na slabih 15-20 FPS um esto na 60-70.Nakon mjesec dana igre odlučio sam uninstalirati wow jer mi se više nije dalo igrati zbog stalnog štekanja ali i pretplate. Tu počinje problem-nakon par tjedana igre primjetio sam da mi je komp počeo raditi jako glasno(kao da imam neki dizelski motor unutra) a povremeno zna i cviliti iz njega(jako iritantan zvuk).Mislio sam da je možda razlog u tome šta imam slab komp a wow je zahtjevna igra pa ga to opterećuje.Ali problem nije u tome! Prije dva dana sam instalirao Civilization 4, igru koju sam igrao još prije godinu dana i koja je tada radila bez ikakvog štekanja(igra stvarno nije zahtjevna), koji mi sada šteka da ga jedva igram!Ukratko, izgleda da bilo koja igra koju igram šteka bez nekog razloga a komp se čudno ''glasa''.Kada ne igram, nego sam npr. na netu ili u wordu,sve je ok ali čim startam neku igru komp poludi i moram ga restartat ako poslije želim nešto raditi na njemu. Ne znam u čemu je problem.Ako je netko pročitao cijeli post, a ima neku ideju neka odgovori jer ne znam šta da napravim, bojim se da mi komp skroz ne rikne a imam ga tek godinu dana.
__________________ It ain't over 'til it's over. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Poveći problem s kompjuterom(vezano uz igre) ventilator se vjerojatno muči da ohladi grafičku karticu... otvori kućište (ako znaš i možeš radi jamstva) nabavi usisivač i meki kist otpraši unutrašnjost računala i posebno ventilator grafičke kartice ako se zvuk ne utiša nosi na servis jer će ti vjerojatno pokvariti grafička kartica (ako već nije?!) dakle ne forsiraj stvar da ne ispadne gore nego što je dok ne riješiš ovaj probelm..nema igranja, samo word i internet
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: igre problem, problem sa igrama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:11.