| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi povezivanje kompova u Tehnologija i Tehnika forumu; šta se sve treba imat da bi se povezala 2 kompjutera u nekakvu mrežu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: povezivanje kompova Trebas imati dve LAN kartice i CROSSWIRED Lan kabel. Posto je to direktno umrezivanje dva kompa MORA biti CROSSWIRED (ili ti ga cross) kabel za lan.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: povezivanje kompova U Rijeci; Ventex: 1,5m - 10kn.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: povezivanje kompova @ Čakovec isto tako .. @ Mrežne kartice u svakom kompu @ 8-žilni LAN kabel @ i to je to! ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: povezivanje kompova Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: povezivanje kompova uzmeš gurtnu od najmanje metar (ovisno koliko kompova povezuješ,ako više duža gurtna),široku 5cm i stegneš do jaja,ako onda nisu dobro povezani,nabavi švasaparat :
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kompova, povezivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 
: