| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Printer - Pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, imam printer Epson DX7450 i kad isprintam 10 stranica, već nema boje... Neznam, ali mislim da se nebi trebala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: Printer - Pitanje može biti ovako: 1. ako si kupio novi printer da nisu bili puni spremnici do kraja 2. ako ga nisi često koristio da se stvrdnula boja na rupicama i nemože printati ----------- pa kupi si buju u rinfuzama+špricu i iglu i sam puni spremnike boje p.s. neznam šta si printao ali ako si printao neke slike koje zahtjevaju puno boja onda lako moguče da se tako brzo potrošila. premalo informacija dajete svi kad imate neki problem...trebali bi malo vise detalja opisati
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Printer - Pitanje imaš garanciju? Ako da odnesi na servis ili pitaj mailom tamo da si kupil? Kada si ga zadnji puta koristila? Ako printaš slike koji troše puno boje, hm, nebi me čudilo. Na na PIXMA 1500 5 slika kada printam ode boja, ali moja zamjenska je 8 kn! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Printer - Pitanje 10 stranica? Pa kaj ti printaš? Slike sa fotića? Nisi li premalo to rekao? ![]() Pa kad si kupio takav printer, pomirio si se sa činjenicom, da proizvođači printera zarađuju pare na prodaji boja. 50 kuna zamjenska boja? To ti prodavaču previše daješ. Zašto? Zato jer ti je prodao preparinanu boju. Dakle iz jedne originalne boje on je napravio 3 ili 4. Probaj oriđiđi boju staviti prvo. Nisu mi jednom takvi tipići rekli da im sačuvam prazan kontenjer...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.