| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Clank evo opet se pojavio taj plavi ekran ovaj put poruka je bila: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ni ti to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 87
![]() | Re: problem Citat:
ovo Kod: http://rapidshare.com/files/137116032/Malwarebytes__Anti-Malware.rar skeniraj sustav i triba bi rješit stvar, još bi bilo super da umisto avg koristiš mc safe antivirus i firewall on odlično čuva sistem
__________________ čitaj pravila!!! hoču ako češ i ti, hehehehehehehhehehe, dobro aj pokušat ču | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 87
![]() | Re: problem Citat:
pa onda blphcjkfwj0e15g.scr iz %sistemroot% -a dalje imaš još nekih dvaest fajllova sličnih imena koja če te nervirat, da bi sve to maka tribaš prvo isključit explorer, pa pokrenit cmd i doč do mape di je taj fajl i brisat, bia sam napravia skriptu za to ali sam je negdi izgubia na disku a i kad i izbrisala se jedan put sama jer sam pogriješia u naredbi pa mi se ni dalo činit ponovno inače da bi se rješia virusa još tribaš maknit da se programi pokreču otvori TSKMGR sruši explorer otvori File -> Run upiši msconfig aj na startup ugasi sve što ti izgleda sumljivo i što neznaš inače ja nemam više brige za tim problemom jel ja nemam više explorer jel mi je upa rundll32.exe trojanac koji briše explorer, ruši ga te mi pomalo ide na živce no koga briga ovako je zabavnije ako ko zna kako ga maknit molim za savjet
__________________ čitaj pravila!!! hoču ako češ i ti, hehehehehehehhehehe, dobro aj pokušat ču | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: problem Ne vjerujem da će se riješiti trojanca isključivajnjem sumljivih startup programa (iako ga tamo sigurno nema, pošto je dobro isprogramiran). Ja sam te donekle skužio što objašnjavaš, ali mislim da prosjećni informatičar te neće. Ovu preporuku sam vidio već u nekoliko postova. Zašto forsirate taj Malwarebytes? Ad-aware je povrđeno bolji. Compare Spy Sweeper with SpyBot Search & Destroy, Ad-Aware, Malwarebytes' Anti-Malware - Softonic Najbolje mu je isformatirati disk i reinstalirati računalo.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: problem cuj...ak je nekaj dublje problem...jedini nacin ti je formatirat...al prije toga probat s svime to izbrisat i sredit te gluposti...ja sam jednom uspel al nije ti to to ko cista instalacija...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem ma odlučio sam formatirat evo i sad skeniram i uvijek nađe nešto i onda izbriše i opet nađe nešto novo i stalno mi nađe trojanca u C:WINDOWS... dal to sad znači da se virus širi po windowsima e da dal smijem onda stavit sliku |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: problem nemoj ni stavljat sliku...kaj je najbolje dok si celo vreme na netu ovi koji su se vec nastanili ti vuku druge i nikad kraja tak da bu uvek nekaj nasel...aj ti lepo napravi bek up na drugu particiju ak imas kaj, sformatiraj ovu s windozima pa onda nakon kaj si sve instaliras preskeniraj drugu particiju...to bi bilo to...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem imam tri particije i my documents mi je namješten da bude na D particiji , a sve držim u my documents znači ako formatiram C particiju i ponovno instaliram windowse više neću imat tog trojanca? i dal se taj trojanac može selit iz C u D ili E particiju ili ako je na C tamo i ostaje cijelo vrijeme dok se ne formatira disk |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: problem cuj inace kad ja nekaj dobim prek neta...obicno se kace u folder di su windozi i program filesi...tipa u system32 folder u windoz folderu i tak...uglavnom tam di je instalacija...a sto se tice dokumenata...posto su na D particiji nema problema al ih ipak za svaki slucaj prekopiraj na istu particiju al u folder pod drugim imenom...u pravilu se virusi ne kace na dokumente nego na sistemske fileove...
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.