| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem u Tehnologija i Tehnika forumu; spybot, ad-aware i avg ne nalaze ništa osim tracking cookiea što znači da sam ga se valjda riješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem spybot, ad-aware i avg ne nalaze ništa osim tracking cookiea što znači da sam ga se valjda riješio sad ću pokušat sve vratit kako je bilo dal neko zna kako maknuti boju ispod imena ikone na desktopu ![]() želim da bude prozirno |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 87
![]() | Re: problem e da sad imam explorer sve bi ti reka al pošto nemam evo ovako napamet, klikni na desktop properties pa na prvi tab pri dnu ekrana na češ jedan ko prozor di ti je ta boja stavi prozirno, nemogu se sitit jel to nemam kod sebe mogu ti preko registrya objasnit no bit če puno teže a i meni če ga puno teže bit za nač jel nemam explorer a ključ mi je bia negdi na desktopu ili po komp
__________________ čitaj pravila!!! hoču ako češ i ti, hehehehehehehhehehe, dobro aj pokušat ču |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 132
![]() | Re: problem Citat:
![]() PS.CHKDSK /f /r --->/F=Fixes errors on the disk. /R=Locates bad sectors and recovers readable information (implies /F) Zadnji Uredio PC_n00b : 20-08-08 u 04:28. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem isključio sam da mi se stalno pali to IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL problem je bio što je to bilo namješteno kao screensaver i nakon svakih 20 min mi se restartao kompjuter sad nemam nikakav screensaver |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 87
![]() | Re: problem ni ri se restarta takav je screen saver ja sam bar pet puta resetira sustav dok sam shvatia da je to screen saver
__________________ čitaj pravila!!! hoču ako češ i ti, hehehehehehehhehehe, dobro aj pokušat ču |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.