| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem kod dizanja win xp u Tehnologija i Tehnika forumu; javlja mi se ovaj prozor, kaj treba napraviti? i kako mogu maknuti ikone iz notification area? cekam 3 gladne godine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | problem kod dizanja win xp javlja mi se ovaj prozor, kaj treba napraviti? i kako mogu maknuti ikone iz notification area? cekam 3 gladne godine da mi se dignu win zbog tih gluposti koje niti ne koristim
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem kod dizanja win xp daj da vidimo šta se kod startupa pokreće, jel to sistemski dll ili od nekog programa. dakle Start-Run...- msconfig - startup - printscreen, paste u paint i postaj kao sliku ovdje. A evo i nekog konkretnog riješenja: OK, we will have to go in the registry then. Please download the program called "Regseeker"; unzip the program, and run it. enter "gzmrotate.dll" (without the quotes) and let the program search for it. Since whatever it finds may be deleted, you can select all (Xtrl+A) and press the [Del]-key. Close the program, and reboot. Problem should be fixed now. Zadnji Uredio _Aris_ : 03-12-07 u 19:14. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.