| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem kod konvertiranja videa u Tehnologija i Tehnika forumu; Sav sadržaj koji snimim tv karticom mi program Power cinema snima u mpg formatu, taj format mi ne podrž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-03-07 Godina: 24
Poruka: 18
![]() | Problem kod konvertiranja videa Sav sadržaj koji snimim tv karticom mi program Power cinema snima u mpg formatu, taj format mi ne podržava dvd player (EXCELLO 588), pa moram konvertirati mpg format, ali ne znam u što, da li u avi, ili možda mpeg 2...itd? Koji format preporučujete, tj. koji video i audio codec? Isto tako kad već pitam da li možda znate zašto mi se na playeru ne pojavjuju titlovi, iako mi je naziv filma jednaj nazivu titlova? Unaprijed hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Problem kod konvertiranja videa Citat:
http://www.xpcodecpack.com/ I naravno uz to jedan od najboljih playera. Movie player, Media player, video player, multimedia player, divx player, free player - BS.Player.com Sad ako se nakon toga nebudu učitavati titlovi... Hiti komp kroz prozor. Za ostale nebuloze neznam odgvor... Nisam došel dalje od DVDshirnk-a kaj se tiče toga. ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.