| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem kod logiranja u windowse u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako.. jučer sam nešto prčkao oko primjene passworda na kompu. Kada se pokušavam logirat na neki od accounta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | problem kod logiranja u windowse Ovako.. jučer sam nešto prčkao oko primjene passworda na kompu. Kada se pokušavam logirat na neki od accounta na kompu logiram se i odmah me izbaci(logng off)!!! znači nikak nemrem ući na onaj "početni screen" u kompu. ako neko zna kak to rještiti na bilo koji način molio bih ga da mi kaže, stvarno sam očajan, imam puno korisnih podataka na kompu!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: problem kod logiranja u windowse a u stvari mogu spasit podatke budući da mogu spojit 2 harda(usb) al opet mi je malo glupo to kaj se nemrem nikak logirat u account... sad moram instalirat sve isponova... vidjet ću još... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: problem kod logiranja u windowse probaj ovu str http://free-bj.htnet.hr/colicweb/xp%...0recovery.html |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 2
![]() | Re: problem kod logiranja u windowse Slusaj pazljivo: Safe Mod sluzi za otklanjanje problema i gresaka u Windows-u. Uloguj se u safe mod i na welcome screen-u izaberi user : Administrator ( primetices da i tvoj user i ovaj imaju administratorske privilegije). Sta time dobijas? Pa, posto ti i on imate ista prava i privilegije mozete i jedan i drugi da menjate user-e i njihove sifre i podesavanja. Udji u start/control panel/user accounts i nadji svoj user. Otvori ga i nadji opciju change password i eto. Probaj, nemas sta da izgubis Nikola - Beograd |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: problem kod logiranja u windowse da al u koji god account se logiram odmah me izbaci(loging off)!!! nemrem nikak ući u početni screen!!!! kad uđem u safe mode onda opet dođem tamo gdje trebam utipkat lozinu i username samo kaj je sve nekak krupnije što je normalno u safe modu!! NEMREM NIKAK, ALI AMA BAŠ NIKAK UĆI U POČETNI SCREEN(tam gdje su dadoteke i ostalo). sve kaj mogu je kad upalim komp kliknut F2 ili F8... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem kod logiranja u windowse Kaj sad ti oćeš, nemoj prčakt kad ne znaš... Što god ti čovjek pokuša reć ti "nikak ne možeš". Zovi nekoga tko može...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, logiranja, problem, windowse |
« POMOC!!!
|
Winfast Kartica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.