| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem molim pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedan iznenadni problem sa kompom. Upalio sam komp,ali sa čudnim bojama. Na trenutak se popravi ali se vraća ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
![]() | Problem molim pomoć Imam jedan iznenadni problem sa kompom. Upalio sam komp,ali sa čudnim bojama. Na trenutak se popravi ali se vraća opet na isto. Isprobal sam na drugom monitoru (isto) znači monitor nije. Imam grafičku ATI Radeon 9600SE, probal sam stavit najnovije drivere, ali ostaje isti problem. Dali je došlo vrijeme za promijenit grafičku ili je problem u nečem drugom????? Evo slike: ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Problem molim pomoć u Diplay Propertisima provjer da li ti je Color Quality barem 16-bit, ako je onda ne znam sto je probaj s vise verzija drivera, bo
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomoc, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.