Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Problem oko igre u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo i mog prvog posta dosel sam vamo nakon big problema Uzel sam od prijatelja igricu Crusades: Thy Kingdom Come (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-08-08, 00:12   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-08-08
Godina: 14
Poruka: 24
McKiller7 se izdvaja iz mase
Thumbs down Problem oko igre

Evo i mog prvog posta dosel sam vamo nakon big problema
Uzel sam od prijatelja igricu Crusades: Thy Kingdom Come (Naravno nije orginal), i kak sam prije nekoliko tijedana kupil računalo veselil sam se igranju (stari komp bil je prejadan), računalo od 300 gb, 2 gb RAM, Windows Vista Home Premium etc. Tada ja instaliram igru , bez problema prođe instalacija i ja napravim crack bas kak mi je rekel prijatelj i sve štima. Tada ja već šampanjac počeo vaditi kad na ekranu piše
CTKC - Release
Wrong disc inserted
Please insert the orginal "CTKC - Release" CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc for further,more detailed information.
Nakon sata i sata traženj problema, riješenja tek sam skužil da se radi o SecuROM Zakaj bas mene Bože
Molim BIG POMOĆ
McKiller7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 00:31   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 870
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase
Re: Problem oko igre

skini sa neta drugi crack ili napravi image od igrice,instaliras daemon,emuliras sve zastite,mountas image i peglaj...
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 14:39   #3 (permalink)
Starter

Prevedite mi ovo jer nisam bas neki u tim stvarima

How do I remove SecuROM™ from my machine?

To remove all SecuROM™ related files (except the DRM information) please follow the instructions below. Before you start the deinstallation, close all programs which are running in the background, especially be sure that no instance of the Windows Explorer is running.

Open the Windows command box by pressing and selecting the option. Now type 'cmd' (without 's) and press on the keyboard.

Please type enter the path to the protected executable, e.g. "C:\Program Files\My Game\game.exe"

Add the following parameter and hit : /uninstall
A dialog box will appear.

To start the SecuROM™ deinstallation, press the button.

Note: These instructions will work only for applications protected with SecuROM™ version 7.24 or higher.
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 16:43   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-08
Godina: 22
Poruka: 386
Rebel Rider se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Rebel Rider Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Rebel Rider Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Rebel Rider

Citat:
Pravi autor: McKiller7 Pogledaj Poruke
Evo i mog prvog posta dosel sam vamo nakon big problema
Uzel sam od prijatelja igricu Crusades: Thy Kingdom Come (Naravno nije orginal), i kak sam prije nekoliko tijedana kupil računalo veselil sam se igranju (stari komp bil je prejadan), računalo od 300 gb, 2 gb RAM, Windows Vista Home Premium etc. Tada ja instaliram igru , bez problema prođe instalacija i ja napravim crack bas kak mi je rekel prijatelj i sve štima. Tada ja već šampanjac počeo vaditi kad na ekranu piše
CTKC - Release
Wrong disc inserted
Please insert the orginal "CTKC - Release" CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc for further,more detailed information.
Nakon sata i sata traženj problema, riješenja tek sam skužil da se radi o SecuROM Zakaj bas mene Bože
Molim BIG POMOĆ
Probaj igru pokrenuti s druge lokacije odnosno ak si ju pokretao sa autoplaya probaj pokrenuti direkno iz instalacijskog direktorija a ako si ju pokretao iz instalacijskog direktorija (ili s desktopa) probaj pokrenuti iz autoplaya, ako to nece raditi morat ces uninstallati igricu i ocistit registry te restartat komp (nije ni potrebno al bolje restart) i nakon toga opet instalati igru i probati s drugim crackom ako postoji!

Mozda je cak i najbolje ako ni tako nece raditi ponoviti uninstall i restart te probati mountati image sa drugim programom (znaci ne s daemon toolsom nego s power isom) i sve ponoviti opet!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 18:04   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika blackthunder

Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 595
blackthunder se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku blackthunder

nemaš frke, samo drugi crack skini:

Upiši u google; Crusades: Thy Kingdom Come NODVD (umjesto NODVD probaj i NOCD) malo pogledaj, skini crack, odzipaj krekaj i deri!
blackthunder je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 18:04   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-07-08
Poruka: 87
Cokaric se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Rebel Rider Pogledaj Poruke
Probaj igru pokrenuti s druge lokacije odnosno ak si ju pokretao sa autoplaya probaj pokrenuti direkno iz instalacijskog direktorija a ako si ju pokretao iz instalacijskog direktorija (ili s desktopa) probaj pokrenuti iz autoplaya, ako to nece raditi morat ces uninstallati igricu i ocistit registry te restartat komp (nije ni potrebno al bolje restart) i nakon toga opet instalati igru i probati s drugim crackom ako postoji!

Mozda je cak i najbolje ako ni tako nece raditi ponoviti uninstall i restart te probati mountati image sa drugim programom (znaci ne s daemon toolsom nego s power isom) i sve ponoviti opet!
bolje da ne napravi image cilog diska nego samo par megi, pokreni alcohol 120%, pokreni izradu image -a, stavi na najmanje, kad dođe do pet deset megi gasi ali nemoj izbrisat datoteke, učitaj sliku i igraj igru ko da je disk unutra ili jednostavno skini crack

Download Crusaders Thy Kingdom Come Crack Only-Reloaded torrent - torrentHound.com

ako neradi javi
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 18:52   #7 (permalink)
Starter

Velim kod prijatelja je radila a kod mene neće
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 18:59   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 870
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: McKiller7 Pogledaj Poruke
Velim kod prijatelja je radila a kod mene neće
ocito da nesto krivo radis...zovni ti frenda da ti on dode instalirat...
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 21:35   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 893
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Citat:
Pravi autor: Cokaric Pogledaj Poruke
bolje da ne napravi image cilog diska nego samo par megi, pokreni alcohol 120%, pokreni izradu image -a, stavi na najmanje, kad dođe do pet deset megi gasi ali nemoj izbrisat datoteke, učitaj sliku i igraj igru ko da je disk unutra ili jednostavno skini crack

ako neradi javi
Dragi kolega Cokaric. Vidim da ste već neko vrijeme na forumu a niste pročitali njegova pravila. Pa bih vam savjetovao da to učinite sada:

Croportal Forum - Obavijesti na forumu : Predstavljanja

Zabranjeno je stavljanje ilegalnih linkova na forum!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 17:38   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 18
Poruka: 38
fizi se izdvaja iz mase

Krivi crack.100%.Skini neki drugi!
fizi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pomoc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114