| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem oko igre u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo i mog prvog posta dosel sam vamo nakon big problema Uzel sam od prijatelja igricu Crusades: Thy Kingdom Come (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Zagreb - Bukovac Godina: 14
Poruka: 24
![]() | Evo i mog prvog posta dosel sam vamo nakon big problema Uzel sam od prijatelja igricu Crusades: Thy Kingdom Come (Naravno nije orginal), i kak sam prije nekoliko tijedana kupil računalo veselil sam se igranju (stari komp bil je prejadan), računalo od 300 gb, 2 gb RAM, Windows Vista Home Premium etc. Tada ja instaliram igru , bez problema prođe instalacija i ja napravim crack bas kak mi je rekel prijatelj i sve štima. Tada ja već šampanjac počeo vaditi kad na ekranu piše CTKC - Release Wrong disc inserted Please insert the orginal "CTKC - Release" CD/DVD. Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc for further,more detailed information. Nakon sata i sata traženj problema, riješenja tek sam skužil da se radi o SecuROM Zakaj bas mene BožeMolim BIG POMOĆ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 870
![]() ![]() | Re: Problem oko igre skini sa neta drugi crack ili napravi image od igrice,instaliras daemon,emuliras sve zastite,mountas image i peglaj...
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Zagreb - Bukovac Godina: 14
Poruka: 24
![]() | Re: Problem oko igre Prevedite mi ovo jer nisam bas neki u tim stvarima How do I remove SecuROM™ from my machine? To remove all SecuROM™ related files (except the DRM information) please follow the instructions below. Before you start the deinstallation, close all programs which are running in the background, especially be sure that no instance of the Windows Explorer is running. Open the Windows command box by pressing and selecting the option. Now type 'cmd' (without 's) and press on the keyboard. Please type enter the path to the protected executable, e.g. "C:\Program Files\My Game\game.exe" Add the following parameter and hit : /uninstall A dialog box will appear. To start the SecuROM™ deinstallation, press the button. Note: These instructions will work only for applications protected with SecuROM™ version 7.24 or higher.
__________________ Ševčenko is the king |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Problem oko igre Citat:
Mozda je cak i najbolje ako ni tako nece raditi ponoviti uninstall i restart te probati mountati image sa drugim programom (znaci ne s daemon toolsom nego s power isom) i sve ponoviti opet!
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 87
![]() | Re: Problem oko igre Citat:
Download Crusaders Thy Kingdom Come Crack Only-Reloaded torrent - torrentHound.com ako neradi javi
__________________ čitaj pravila!!! hoču ako češ i ti, hehehehehehehhehehe, dobro aj pokušat ču | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Problem oko igre Citat:
Croportal Forum - Obavijesti na forumu : Predstavljanja Zabranjeno je stavljanje ilegalnih linkova na forum!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.

i mog prvog posta dosel sam vamo nakon big problema
(stari komp bil je prejadan), računalo od 300 gb, 2 gb RAM, Windows Vista Home Premium etc. Tada ja instaliram igru , bez problema prođe instalacija i ja napravim crack bas kak mi je rekel prijatelj i sve štima. Tada ja već šampanjac počeo vaditi kad na ekranu piše
Zakaj bas mene Bože