| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi PROBLEM OKO ZVUKA. u Tehnologija i Tehnika forumu; kad ja slusam muziku iz svoga foldera sve je u redu i mogu cut ali kad netko ima na blogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-05-07 Godina: 14
Poruka: 1
![]() | kad ja slusam muziku iz svoga foldera sve je u redu i mogu cut ali kad netko ima na blogu pjesmu ili ako idem na youtube onda mi se na cuje ali nije mi na mute....i jos sam primjetila da nemogu smanjivat i pojacavat zvuk te kad idem u VOLUM CONTROL pise da ne mogu uć jer moram ponovno sve instalirat kako bi mogla uc i podesit zvuk......a jedan mi je prijatelj rekao da mi je to do drivera.................................molim vas POMOZITEEEEEEEEEEEEEE....... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: PROBLEM OKO ZVUKA. mislim da bi to moglo biti do drivera , ne znam jel ti to novije računalo i da li ti je to prije radilo... pronađi ako imaš-CD rom koji si dobila uz računalo pa probaj ponovo instalirat drivere za zvuk .. ili neka ti to proba srediti taj prijatelj premalo informacija za konkretnu pomoć?!
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: oko, problem, zvuka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.