| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi PROBLEM S DDR MEMORIJOM u Tehnologija i Tehnika forumu; MOZE LI MI NETKO POMOCI PLEASE! IMAM LAPTOP SA 512MB DDR-A KOJI SE MOGU PROSIRITI. NAIME LAPTOP IMA 2 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | MOZE LI MI NETKO POMOCI PLEASE! IMAM LAPTOP SA 512MB DDR-A KOJI SE MOGU PROSIRITI. NAIME LAPTOP IMA 2 SLOTA ZA DDR MEMORIJU ALI KOJU GOD KUPIM NE IDU MI SKUPA. PROBAO SAM STAVITI 2X512 MB MEMORIJE I LAPTOP MI RADI 15 MINUTA I ONDA MI SE POJAVI PLAVI EKRAN KOJI MI JAVLJA NEKAKVU GRESKU I NAKON TOGA UOPCE NE MOGU POKRENUTI LAPTOP (MORAM OPET VRATITI ORIGINAL DDR KOJI JE BIJA U NJEMU). ZATIM AKO TU ORIGINALNU MEMORIJU KOJA JE U NJEMU BILA (U SLOTU 1) PROBAM STAVITI U SLOT 2 NEMA MI NIKAKVE SKIKE NA EKRANU! I KAKO GOD KOMBINIRAO NE IDE! DODE MI DO ZASLONA S POZDRAVOM I ONDA STALNO RESETIRA LAPTOP. JUTROS SAM KUPIO I DDR O 1 GB I STAVIO SAMO NJEGA U SLOT 1 I OPET ISTO! KAKO DA NEKAKO UPARIM TE 2 MEMORIJE (OD 1GB I 512 MB) JEL CU VISE ISPALITI NA ZIVCE! PUNO HVALA! Iskljuci CAPS LOCK dok pises na forumu! Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 27-04-07 u 13:20. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: PROBLEM S DDR MEMORIJOM pomoglo bi da nam date oznaku laptopa i marku rene
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: PROBLEM S DDR MEMORIJOM pa napisao sam vec u pitanju da sam imao 2x 512 ali da mi isto nije radilo. radi mi 15 min i izbaci mi gresku! sad mi je u laptopu samo memorija od 1gb a volio bih staviti i 512 ali cim je stavim odmah mi javlja greske i strlni se restartira |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.