| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s DVD playerom u Tehnologija i Tehnika forumu; Dvd/cd/pržilica koju imam na kompu u zadnje vrijeme mi stvara dosta problema. 1.Gotovo niti jedan cd/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Problem s DVD playerom Dvd/cd/pržilica koju imam na kompu u zadnje vrijeme mi stvara dosta problema. 1.Gotovo niti jedan cd/dvd mi ne očitava iz prve,sve moram po 10 puta ubacivat,nekad mi ga ni ne počne očitavat (ne svijetli ona lampica,ništa),nekad se kao muči da ga očita,pa ga odjednom samo izbaci van 2.Sam mi se izbacuje (eject) i ubacuje po 10.min bez da ga itko dira,stalno unutra-van...zna bit jaako živcirajuće Zna li ko kakav bi to mogao biti problem? Dal je otišao u kurac ,pa da kupim novi..il to neki virus il sta ja znam,nije bas da se razumijem toliko u računala. Hvala ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem s DVD playerom Citat:
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Problem s DVD playerom Mijenjaj dvd playe otišo ti je... i ja sam imo takav problem...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Problem s DVD playerom svima
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, playerom, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DivX u DVD sa AC3 - 5,1 surround zvukom | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 14:43 |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| DVD pržilica problem | ludiabra | Računala | 6 | 30-12-05 21:50 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.

svima