| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s hardom - HELP! u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam eksterni hard disk od 160GB na kojem imam preko 80GB muzike i 10-ak dvd filmova koji je do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Problem s hardom - HELP! Imam eksterni hard disk od 160GB na kojem imam preko 80GB muzike i 10-ak dvd filmova koji je do jučer radio normalno a danas mi je otkazao poslušnost. Kad ga uštekam u komp i uključim ga normalno se upali i pojavi se njegova ikona u My computer i kad kliknem na njega iskoči mi ova poruka ![]() i nemogu ga otvoriti. Kad odem na njegove propertise piše da ima 0 bytesa i da je full ![]() Kad odem na device menager i tamo na njegov propertis piše da je sve ok, da device radi dobro ![]() Malo mi je čudno što u computer managementu ne piše da je disk NTFS a prije je pisalo ![]() Evo još par slika ![]() ![]() Jel imate kakav savjet kaj mogu probat napravit da ga otvorim i spasim te podatke a da ga ne formatiram?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Problem s hardom - HELP! Probao sam na tri računala i svugdje ista poruka iskoči tak da je sigurno do diska ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Problem s hardom - HELP! A jebemu, baš sranje ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Problem s hardom - HELP! Ako je to tip USB ladice na koji ja mislim onda je moguće da ti nije problem u samom hardu već u ladici probaj negdje zamijenit tu ladicu ili izvaditi disk i onda ga prikopčat u komp ko svaki disk. Meni to događalo na frendovoj USB ladici pa sam na kraju ga stavljao normalno u komp i sve je radilo. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Problem s hardom - HELP! Nažalost nije to. Ovaj moj je hard u svojem eksternom kućistu koje ima svoje posebno napajanje i spaja se na komp putem usb-a
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Problem s hardom - HELP! IDE hard jelda i kad otvoriš ladicu spajaš ga kratkim kablom na neki IDE kontroler i napajanje ide sa adaptera... Takvu sam ja imao kažem ti probaj samo u komp ukopčat pa probaj malo po disk managmentu drkat tipa reactivate disk ak ga ne vidi odma il nešt slično pa da si barem napraviš backup
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Problem s hardom - HELP! Neznam kaj ti nazivaš ladicom al moj disk je u nečem sličnom ovomi to kućište ima svoje napajanje na 220v preko adaptera i s običnim usb kablom se spoji u bilo koji usb utor na kompu. I kad ga spojim komp mi ga normalno prepozna, točno vidi koji je hard i kojeg je kapaciteta al ga nemože otvorit Probat ću ga izvadit iz tog kućišta i spojit direktno u komp kak ti veliš, možda se nekaj promjeni
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Problem s hardom - HELP! Ma ok to je to manje više imaš pravo nije to ladica u klasičnom smislu sorry na zbunjivanju ![]()
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hardom, help, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.