| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s lozinkom u Tehnologija i Tehnika forumu; Od frenda stari kupio novi laptop, i stari već ne koristi neko vrijeme. Sad je dosao u situaciju kad mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Problem s lozinkom Od frenda stari kupio novi laptop, i stari već ne koristi neko vrijeme. Sad je dosao u situaciju kad mu treba nesto s starog laptopa, al ne može uči u windowse jer je zaboravio pass. Zamolio me da nešto probam učiniti, s obzirom da se bavim servisiranjem i takvim stvarima, no nikad nisam ni pokušavao zaobići lozinku tako da... Znam da je moguće izvući podatke preko dos-a, al je problem u tome da nije ni sam siguran di mu se nalazi ta datoteka koju treba, ni koliko ih zapravo treba. Podatak je bitan jer se radi o nekim dokumentima od firme u kojoj radi. Hvala unaprijed
__________________ "Is life worth living? Should I blast myself?" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem s lozinkom Skini Knoppix Live! verziju, bootaj ga sa CD-a i mountaj diskove, pa probaj podatak prebaciti preko USB-a, na drugi medij... Probaj prije OVO.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 13-10-07 u 12:47. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lozinka, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.