| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s mišem u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle, ovako, miš mi se cijelo vrijeme baca po ekranu, neznam zašto...Imam nekog Logitecha... Neam pojma kojeg... npr. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Problem s mišem Dakle, ovako, miš mi se cijelo vrijeme baca po ekranu, neznam zašto...Imam nekog Logitecha... Neam pojma kojeg... npr. hoću ići i My Computer i kad oču kliknuti mi se baci na traku s izbornikom start dolje. I onda mi se ne otvori My Computer nego start. ne uvijek ali u 90% slučajeva ![]() ![]() Može pomoć? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Problem s mišem Ako je laserski miš onda definitivno podloga. Probaj ga staviti na papir ili kupi podlogu sa gelom. Nakon toga možeš probati i ovo: Desni klik na desktop - > properties -> settings -> troubleshoot -> hardware acceleration -> pomakni ulijevo (jedanput, dvaput ili triputa). Malo radi pod svakom pojedinačnom postavkom. Ako to ne upali onda kupi novi miš.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Problem s mišem Pa za miš mora biti podloga. Najboja je ova sa gelom. Pa neki od razloga ako si ga imal samo na stolu... Sitne neravnine, boja stola, ako je stol sa prugama i sl...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem s mišem Za laserske miševe je najbolja platnena nereflektivna podloga ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.