| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s monitorom u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svima! Ovako, imam Medionov laptop već 3 godine. Laptop ima 100 gigi harda, 1 Gb rama, grafu Radeon M200, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Problem s monitorom Pozdrav svima! Ovako, imam Medionov laptop već 3 godine. Laptop ima 100 gigi harda, 1 Gb rama, grafu Radeon M200, procesor 1800 MHz...i prije mjesec dana mi se pojavila jedna okomita plava crta na monitoru! Nakon nekog vremena se pojavila još jedna crtica do nje...kada stisnem monitor od iza crtice nestanu...kada monitor mičem gore-dole crtice se mijenjaju ( šire se, pa ih nema, pa se pojavi i treća...)Jel mogu ja nekako popraviti taj ekran ili baš moram stavljat novi?? Gdje se mogu nabaviti ekrani za laptope? jel se to uopće isplati radit?? Hvala na svakoj pomoći!
__________________ Zvonce |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem s monitorom Meni se jednom ista stvar dogodila sa LCD monitorom prilikom spajanja kompa sa TV-om. Nakon sto je akcija izvrsena slika na monitoru je zatitrala i javila se okomita zelena crta na ekranu oko koje su kristali titrali... Problem je uzrokovao refresh rate jer zahtjevani nije moj monitor podrzavao a ja sam bio glupo magare... ![]() Uglavnom ako se sta desilo na LCD-u to se vecinom neda popravit i kupuje/zamjenjuje se s novim ovisno o garanciji, no u tvojem slucaju cini mi se da ces morat prvu opciju prihvatit.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb Zadnji Uredio Radanus : 24-03-08 u 20:59. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-09-06
Poruka: 38
![]() | Re: Problem s monitorom Isti problem sam imao sa lcd monitorom samsung - problem je resen softwerskim putem monitor nije ni otvaran iako je bio u garantnom roku naravno u njihovom servisu. sta reci servis verovatno sitnica |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.