| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s monitorom i videom u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav ekipi Imam dva dosta ozbiljna problema 1. Kupio sam novi monitor Prestigio p7220W ( ne znaci nista ) i kad ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-07 Godina: 32
Poruka: 2
![]() | Problem s monitorom i videom Pozdrav ekipi Imam dva dosta ozbiljna problema 1. Kupio sam novi monitor Prestigio p7220W ( ne znaci nista ) i kad ga spojim na komp dešava mi se da kada stisnem start on se zacrni i vrati nakon 2 sec . Ili bilo koji prelaz s prozora na prozor ( ono kad se slika brzo promjeni) on se zacrni i vrati . Grafa je 9550 ati drajveri su najnoviji više ne znam što bi bilo??? 2. Video se ne prikazuje samo crna slika , tona ima ali video se ne vidi . Bilo koji player a kodeka imam jedno milijardu novih i ništa ne pomaže. Hvala na pomoči |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Problem s monitorom i videom 1. stavi neki drugi monitor (stari), pa ako on radi, odnesi monitor gdje si ga kupio, nek ga pogledaju. 2. previše codeca može biti gore od premalo ... ako imaš baš sve žive, možda bi bilo dobro neke maknut (pogotovo ako imaš više od jednog codec packa) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: Problem s monitorom i videom obavezno probaj sa drugim monitorom. ako ni na njemu nemožeš gledati filmove onda je grafulja, vjerojatno otišao dio memorije. događa se posebno kod onih koje imaju pasivno hlađenje. rene
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Problem s monitorom i videom meni je opis problema malo čudan ... očito je da komp radi, ali se nekaj dešava s monitorm .. treba prvo rješit problem pod broj 1) .. dakle vidit jel monitor uopće ispravan, pa onda krenut dalje ... jel igre rade? a windowsi? kaj je još mjenjano? ... može bit milion stvari |
| | |
![]() |
| Tagovi: monitorom, problem, videom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:06.