što je serviser naveo kao grešku kod tebe ??
Raspravljate o temi problem s ruterom u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; imam spedtouch ruter i veza mi puca po 15 puta na dan. zvao sam t-com, bio je covjek kod mene ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
što je serviser naveo kao grešku kod tebe ??
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
pitaj da ti daju novi router.
jbni t-com....meni je pucala veza,i tvrdio da je do splitera stvar kad ono do modema....
Možda ti se pregrijava?![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
tip iz t-coma je rekao da nije do njih, jer lampica dsl radi. rekao je da imamo 3 km do centrale pa da je mozda to problem...
ali... imam novi ruter koji sam dobio prije 2 mjeseca i s prometom je bilo sve u redu do prije 3 tjedna... ne znam
i stavili smo ga na daskice, tak da smo valjda iskljucili mogucnost pregrijavanja.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
A možda ti se netko spaja na mrežu i resetira ti ruter povremeno, cisto onako da te jebe malo u glavu![]()
imam enkripciju ak to kaj znaci... a i s obzirom da lampice blinkaju, mislim da to nije...
Kakvu enkripciju? Jesi mozda ostavio šifru koja bude automatski upisana?
pa da se nitko ne moze spojiti na moje ime