| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem s temama na mom kompu u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi ,molim pomozite.Evo,kad got skinem neke teme od viste za win xp ili bilo koje druge teme ,a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-07 Lokacija: Negdje
Poruka: 79
![]() | Problem s temama na mom kompu Ljudi ,molim pomozite.Evo,kad got skinem neke teme od viste za win xp ili bilo koje druge teme ,a kad ih instaliram ,alatna traka izgleda kao iz windowsa 98,samo pozadina destkopa i ikone imaju izgled te teme.Ako ikako znate,molim da pomognete. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Problem s temama na mom kompu a kak ih instaliraš ... i od kuda ih skidaš .... dajte ljudi, pa kaj je tak teško napisati .. skinuo sam temu (link), instalirao sam ju pomoću (ime programa) i ne radi .... ima hrpa programa, kao što ima i milion izvora za teme ... Zadnji Uredio silence : 26-07-07 u 07:45. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Problem s temama na mom kompu Citat:
program je StyleXP ... themexp je stranica sa koje se mogu skidat teme, makar je to ne bi preporučio, jer sve stave u .exe fajl i napune adwareom ... ima i drugih mjesta .... evo kaj kažu o toj stranici ... StopBadware.org IZBJEGAVAT!!!!!!!! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-07 Lokacija: Negdje
Poruka: 79
![]() | Re: Problem s temama na mom kompu Silence,imaš pravo.Prije nego što si napisa ovaj post ,skino sam stylexp. Sve teme savršeno rade.Recite mi ako znate neke vistine teme za xp. Prije sam ima nekoliko,ali sam zaboravio kako se zovu. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 277
![]() | Re: Problem s temama na mom kompu Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kompu, mom, problem, temama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |