| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem s video zapisima u Tehnologija i Tehnika forumu; imam problema s citanjem video fajlova koji su tipa Windows Media Audio/Video file , pokrenem neki zapis i zvuk krene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | problem s video zapisima imam problema s citanjem video fajlova koji su tipa Windows Media Audio/Video file , pokrenem neki zapis i zvuk krene normalno al slika je skroz ono zapinje ko na sporoj internet vezi i tako.., uglavnom zapinje ful i ne može se gledat ni priblizno normalno ...... ŠTO DA radim ?
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem s video zapisima instaliraj codece Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 3.01 FULL, K-Lite Codec Pack 3.01 STANDARD, K-Lite Codec Pack 3.01 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools i skini neki dobar player, npr. VLC media player (čita SVE!) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem s video zapisima codeci ili smanji hardware acceleration..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, video, zapisima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.