| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem s vistom u Tehnologija i Tehnika forumu; vi koji isto imate vistu.... vama net radi? meni ne bas,i sam windows je spor...ide mi na zivce..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: problem s vistom pita jel nama internet radi mi sta imamo vistu... najprije, nebi moga citat ovo da mi ne radi i kako si ti uopce dosa/la do cp-a ![]() ![]() ![]() sta ti konkretno ne radi? kako su ti spori windowsi?koliko rama imas?bice si pritrpa/la komp...
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: problem s vistom Trebaš malo više objasniti problem, moguće je da ti internet neće zbog wlanapi.dll pa trebaš skiunti driver za internet ( ako koristiš D-Link ili slično ), a spor, ovisi i koju verziju imaš, jer dosta hakera zna natrpati Operacijske sustave s nepotrebnim programima koji zaglušuju rad ili znaju čak i viruse stavit...kao što rekoh, objasni detaljnije problem pa možda nađemo rješenje ![]()
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 85
![]() | Citat:
A nakon nekog vremena će postat hvaljenija i od Windows XP-a. Kad izađe Windows 7, opet će se svi žaliti na njega, a onda će vista biti ''dobra stara Vista''. ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: problem s vistom Citat:
rama kolko imam...ne kuzim ti se bas ja u to ali imam HD 120GB a memoriju 1024 MB laptop je novi i ne bi rekla da je problem u njemu.... i nisam pretrpala komp jer imam malo toga gore... par igra,pjesmi i slikica...hard disk je skoro prazni
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: problem s vistom Citat:
e vidis ta memorija 1024 su ti rami, znaci imas 1 gb memorije rama, ali za Vistu, da bi normalno radila, tribala bi imat barem 2048 mb, odnosno 2 gb rama, znaci jos jednu gigu ugradi, to odnesi tamo di si kupila laptop (za svaki slucaj ponesi i racun i garanciju od njega), jer ne znam oce li ti to besplatno tit ugradit, meni su ugradili odma gigu vise i nju sam platia nekih 220 kn...kad to napravis Vista vise nebi tribala štekat i zapinjat ![]() to kad si kupovala su ti tribali rec da ti triba bar 2 gige za Vistu... ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: problem s vistom A može ti biti 100 stvari, od Cookiea, možda su ti blokirani automatski neki serveri, morao bih vidjeti šta se događa uživo, ali pokušaj skinuti CCleaner i pokušaj malo očistiti, i čak pročešljaj sa AdAware-om, možda se onda ukaže rješenje, ako ti ništa od toga ne uspije, obrati se Inelukiu, jer doista nikada nisam susreo ovaj problem.
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.