| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem sa defragmentiranjem - plavi ekran u Tehnologija i Tehnika forumu; komp nisam uspio defragmentirati zadnjih 6-7 mjeseci kada defrag. pocne nakon 10ak minuta pojavi se onaj plavi ekran i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | problem sa defragmentiranjem - plavi ekran komp nisam uspio defragmentirati zadnjih 6-7 mjeseci kada defrag. pocne nakon 10ak minuta pojavi se onaj plavi ekran i pocne neko sranje DUMPING PHYSICAL MEMORY TO DISC i nesto pise FILE NTFS.SYS koji k**** je to? sta da napravim ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa defragmentiranjem - plavi ekran Sa čim ga defragmentiraš? Ja koristim starin Norton i radi mi uredno (čitaj puno brže od onog od Windowsa), ali ima i besplatnih defragmentera- možda uspiješ s nekim od njih...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: problem sa defragmentiranjem - plavi ekran Download Power Defragmenter 2.0.125 - Power Defragmenter takes defragmentation process to a whole new level - Softpedia najbrži i najjednostavniji defragmenter kaj postoji ... probaj s time... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali PRVO checkiraj disk! Through! Tj. nek' skenira i površinu! 100000% ima greška na disku! I gledaj report, nakon čekiranja! Tj., moral buš sjediti do završetka provjere i pogledati koliko bad cluster-a ili možda i sectora ima disk. Ako je disk zdrav potpuno, onda je greška u Windows-ima. Zadnji Uredio daidza : 18-03-07 u 21:45. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | Re: problem sa defragmentiranjem - plavi ekran ma ja to defragmentiram sa onim smecem od windowsa disk checkiram i nadje neke dvije greske u STAGE 4/5 ja se bas i nekuzim u sve to, ali cu nabaviti te programe i pokusati s njima... Hvala vam na pomoci |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa defragmentiranjem - plavi ekran TuneUp Utilities nemaju vlastiti defragmenter! Ali greške moraš svakak ispraviti. Ne znam za ni jedan besplatan program za to, osim dva-tri put ga formatirati, ali ako ti se ne da formatirati, pogledaj ovo: Disk Repair Software free download. Disk Repair is a logical bad sector removal and repair software that removes the logical bad sectors and repairs Track 0 Bad Disks . Bad sectors ar... I defragmenter od Windowsa nije smeće! ![]() Po meni su smeća svi ostali neprofesionalni defragmenteri (a i dobar broj profesionalnih, kao što je DiskCeeper) koji za sobom ostavljaju hrpe grešaka. Expresni defragmenteri imaju manu, a ta je da file-ove preslagivaju direktno. Defragmenter u windowsima file-ove fragmentirane file-ove najprije copira na jedno mjesto, pa ih onda poslaguje, tako da se podaci baš ne mogu izgubiti. Defragmenter koji direktno defragmentira, u slučaju nestanka struje, one bitove koje miće na drugo mjesto izgubi. I tako dva-tri puta i ostao si bez file-a, a i može se fizički disk oštetiti. Isto k'o što se u normalnom radu disk fizički ošteti ako ti često nestaje struje.Jedini defragmenter koji koristim je onaj u Windowsima. A velika većina ostaloga... Porez na maglu! K'o i 99 % systemskih utilitiesa za "ubrzavanje" kompjutera. Zadnji Uredio vedo777 : 18-03-07 u 21:42. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa defragmentiranjem - plavi ekran I da! Prečesto defragmentiranje isto nije zdravo! I da! TuneUp su mi najbolji Utilities zbog toga jer nemaju hrpu besmislenih "optimizera", nego ono što je koristi, ćime se može očistiti, optimizirati i uljepšati windowsi. Zadnji Uredio vedo777 : 18-03-07 u 21:48. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: problem sa defragmentiranjem - plavi ekran Ja imam nekakav "Advanced WindowsCare V2 Personal" i "IObit SmartDefrag" i s tim defragmentiram ... valja li taj išta ... ? Rep + silence na stvarno super poznavanju ovih stvari ... nedavno ti nisam uspio dati, nadam se da sada hoću ![]() --> još ne može ... ma treba mjenjat pravila ljudi ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 20-03-07 u 03:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: defragmentiranjem, ekran, plavi, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.