| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa internetom (FF) u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav prije par dana na mozilli sam osjetio da radi nešto sporije..tu i tam nešto šteka.. onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Problem sa internetom (FF) Pozdrav prije par dana na mozilli sam osjetio da radi nešto sporije..tu i tam nešto šteka.. onda sam stavio fasterfox i radila je malo brže al još uvijek nije to TO sve sam pretražio.. virusi ovo ono danas bzvz maknem windowse i stavim nove jer nisam to radio već godinu dana i stavim sve drajvere lijepo i kad ono- idem na net i 3x je sporiji nego što je bio.. znači net prije 4 dana = normalan do prije 5 sati = hmmmm, tak tak nakon instalacije windowsa= LOŠE!! !! E sad, dal je problem u komponentama il neznam.. komp mi je star godinu dana .. POMOZITE |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 399
![]() | Re: Problem sa internetom (FF) ja imama FF najnoviji->2.0.0.7 ....i zna mi ponekad zaštekat...isto sam pred 2 tjedna stavio windowse gore...ali nekaj šteka....probao sam sve kao i ti ...ali k***c ...nije uspjelo........bt ce da je to do mozzile ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Problem sa internetom (FF) Citat:
koji komp imas(mislim karakteristike)
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa internetom (FF) T-Com diže brzine ADSL-a, pa je svima kojima je T-Com provider određeno vrijeme net malo sporiji...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Problem sa internetom (FF) amd 3200+ 2. ghz 1,5 giga ddr1 rama raedon 9550 grafulja 160 giga harad star: 1god,1 mj ak se ne promjeni ništa za 2 tjedna onda ću uzet palicu i zašutat ga ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa internetom (FF) a sta koristis explorer ili mozzilu i da li si pokusao to promijeniti?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Problem sa internetom (FF) Citat:
malo sam živčan jer mi šteka svako malo al idzržat ćemo ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem sa internetom (FF) trbas mi ga donjet da to sredim, ne da mi se sad pisat kaj sve moras radit a mislim da ne bi ni uspio, inace bavim se tim, pa ak hoces sredim ti to
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
![]() |
| Tagovi: internetom, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

malo sam živčan jer mi šteka svako malo al idzržat ćemo
internet radi ko podmazan