| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa internetom (FF) u Tehnologija i Tehnika forumu; Sva sreća da si jedino ti mislio da ti neš ne valja sa kompom... da su i ostali to pomislili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa internetom (FF) Sva sreća da si jedino ti mislio da ti neš ne valja sa kompom... da su i ostali to pomislili imali bi 200 ovakvih topika...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Problem sa internetom (FF) Citat:
znao ja da su radovi i da bi net trebao biti kak ti "sporiji" al ipak kad svima radi normalno a meni ne, naravno da ću posumnjat na svoju mašineriju ili modem ili kablovinu itd ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07
Poruka: 17
![]() | Re: Problem sa internetom (FF) imam pitanje PRVO POZDRAV svima zato sto sam novi! Zanima me naziv programa sa komjim se moze upravljat drugi kompiuter preko interneta???? Ja zivim vani a brat u hrvatskoj ali se ne razumije u compiuter pa bi najvise pomogo taj program da mogu njim upravljat njegovim compiuterom? Znam da ima taj program ali neznam kako se zove! Hala Puno!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: internetom, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.