| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa memorijom u Tehnologija i Tehnika forumu; Moze mi neko objasnit imam maticnu plocu asus P4P800 ,kupio sam je prije prosle godine, imam 2048 Memorije Jednu od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07
Poruka: 17
![]() | Problem sa memorijom Moze mi neko objasnit imam maticnu plocu asus P4P800 ,kupio sam je prije prosle godine, imam 2048 Memorije Jednu od 1 GiB i dvije po 512 MB ali kad testiram memoriju pise mi je Memory Available 1190 mb Dali moja ploca podrzava 2 GiB memorije |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa memorijom Sasuke ti imaš ograničenje da ti 32 bitni windowsi adesiraju maksimalno 4 (ali u praksi i manje) GB memorije... Kesten... ti s druge strane imaš problem... nešto od toga ti ne radi i na koju foru, teško je reći... najbolje da odnseš u servis... ili ako želiš provjeri RAM-ove nekim alatom... Sad mi ne pada na pemt niti jedan ali imaš ih gomilu na Hirens Boot CD-u...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.