| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa mišem u Tehnologija i Tehnika forumu; zdravo,imam problem sa mišom lynx m7,to sam kupio u paketu sa tipkovnicom itron gemini m1,i sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-06
Poruka: 21
![]() | zdravo,imam problem sa mišom lynx m7,to sam kupio u paketu sa tipkovnicom itron gemini m1,i sad kad probam rolati kotacic sa misom prema gore baca me stranicu unatrag umjesto da pomakne tu stranicu prema gore.Inace nije dosao nikakav inst. cd sa njime,ima li tko takav problem i koje bi bilo rjesenje? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: MOUSE PROBLEM!!! A čuj... kao prvo nije mišom nego mišem ali nema veze rofl, pogledaj si u mouse options i u internet options o mišu i vidi za kaj ti je naštelan kotačić, a možda je i unutra problem nešto su krivo zalemili (malo se urokali pa išli lemiti) rofl !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: MOUSE PROBLEM!!! control panel -> mishevi
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: mi353em, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 24 | 05-01-08 15:05 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.