| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa Nerom 7 Premium?! u Tehnologija i Tehnika forumu; Prvo mi se nešto bilo poremetilo u radu Nera.....pa sam prvo na vračanju sustava napravio točku vračanja.....zatim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Problem sa Nerom 7 Premium?! Prvo mi se nešto bilo poremetilo u radu Nera.....pa sam prvo na vračanju sustava napravio točku vračanja.....zatim sam pokušao deinstalirati Nero,što nije uspjelo nego me sistem obaviještava: error....i prekida mi deinstalaciju.... Pošto imam instalacijski CD, namjera mi je bila ponovno ga instalirati što sam s tim CD-om već nekoliko puta uspješno napravio i kod sebe i kod frendova.....iako ga nisam uspio deinstalirati....pokušao sam ipak sa CD-om instalirati ga ponovno......no proces se zaustavi...obavijesti me o grešci i kaže da moram prvo deinstalirati stari....pa sam opet to pokušao i opet mi javlja....ovaj put: fatal error...prilikom instalacije.....Naravno pokušao sam vratiti sistem na točku vrčanja koju sam predhodno napravio,misleći da ću riješit problem...NIŠTA....čak sam vratio sustav u vrijeme kad je sve funkcioniralo dobro....i opet ništa....sad stalno javlja....fatal error... Zna li netko kako riješiti problem......osim rušenja windowsa?? ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Problem sa Nerom 7 Premium?! Citat:
Za čišćenje registry, probaj sa Ccleaner-om CCleaner - Home | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa Nerom 7 Premium?! ak ccleaner ne pomogne, pokusaj tune up untilities i evo ti kljuc za neru, da imas ultimate edition (za neru 7.5) Mislim da ti je postanje key-eva za software koji se kupuje ilegalno, ipak ću ostaviti, izbrišem zadnji broj, al ga pamtim ako sam pogriješio u nečem ZABRANJENO objavljivanje CD keyeva i sličnog, mogo si slobodno obrisat, dati upozorenje i uputit korisnika da ubuduće ČITA PRAVILA -silence
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio silence : 10-09-07 u 08:14. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nerom, premium, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

Pali gume a ne dušu