| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa Office word 2007 u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav. Imam već par dana isti problem kada kopiram nešto sa neke stranice, neki tekst i sliku (copi/paste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 69
![]() | Pozdrav. Imam već par dana isti problem kada kopiram nešto sa neke stranice, neki tekst i sliku (copi/paste sistem) tekst prebaci ali sliku ne, nego daje nekakvu poveznicu evo primjer samo što su zagrade vitičaste (INCLUDEPICTURE "http://www.zoki.hr/images/tutorijalislike/freemail/freemail4.jpg" \* MERGEFORMATINET) mislim da sam nehotice nešto uključio zato pomoć ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,085
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa Office word 2007 Citat:
![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 69
![]() | Re: Problem sa Office word 2007 kako prije nije bio problem. Označio sam tekst i iznad njega sliku-desni klik copy, i na prazan papir u wordu pejstam sve mi je lijepo bilo prenešeno sa stranice i slika i ispod nje tekst, dok sada od slike dobijem onaj hiperlink a teks ispod njega. možda je nešto na sajtu problem? Ok hvala. Pozdrav |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

zato pomoć