| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa operom i Croportalom? u Tehnologija i Tehnika forumu; Dali još netko koristi ovdje operu? Kad koristim operu da bi pregledavao forum Croportala....imam problema kad kliknem na nove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Problem sa operom i Croportalom? Dali još netko koristi ovdje operu? Kad koristim operu da bi pregledavao forum Croportala....imam problema kad kliknem na nove poruke izbaci koji su novi topici...i ja ljepo vidim da je recimo Kristijan zadnji odogovrio na neki topic...otvorim topic a Kikijevog posta nema..onda moram kliknuti na refresh da mi ponovo očita stranicu i onda je sve normalno?1 Sa mozzilom i IE mi radi normalno! A tako mi je sa operom i doma i na poslu! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Problem sa operom i Croportalom?1 To se i meni počelo odnedavno događat ne znam zašto... pa sam samo zbog toga prešo na Firefox... Inače mi je opera bolja ali kad sam ovo vidio ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa operom i Croportalom? Citat:
evo baš sam ga instalirao...i nije niti toliko loš!! Zanimljivo...ali pošto je beta misli mda če prava verzija biti jako dobra!! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa operom i Croportalom? joj jebem ti te alfa beta gama delta verzije koje mi koče komp, onaj bon echo je trebala bit beta verzija novog firefoxa pa pol stvari ne radi
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportalom, operom, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.