| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem sa prženjem ps2 igara u Tehnologija i Tehnika forumu; evo mog problema: skinuo sam s interneta u iso formatu igricu. extractao sve podatke koji su bili u iso formatu. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07 Godina: 22
Poruka: 6
![]() | problem sa prženjem ps2 igara evo mog problema: skinuo sam s interneta u iso formatu igricu. extractao sve podatke koji su bili u iso formatu. zapržio na traxdata dvd 16x na 8x brzinu i kad ubacim u ps2 i hoću pokrenuti ne radi nego me samo odvede na memory card screen. što ne valja? možete li mi objasniti kako ove stvari funkcioniraju? zašto ovo ne radi? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07 Godina: 22
Poruka: 6
![]() | a jebiga sad više nemam ISO image. sad imam samo podatke iz tog ISOa... zar neće se prženjem samog ISOa spržiti samo ISO a ne podaci potrebni za pokretanje igre. bio bih ti zahvalan kad bi mi malo detaljnije objasnio postupak. početnik sam u prženju DVDa. oke napravio sam ponovo ISO image od svih podataka koje sam extractao. i kaj sad s tim ISO imageom igre? Zadnji Uredio daidza : 07-09-07 u 16:31. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: problem sa prženjem ps2 igara Citat:
skidanjem podataka sa CD / DVD medija i prženjem se neke stvari izgube (iako to ne izgleda tako), pa takav CD / DVD nije jednak originalu. možda zvuči malo čudno, ali je istina .... najbolji primjer je ovo .... svatko tko nema dva CD / DVD uređaja mora prilikom kopiranja prvo očitati original i onda zapržiti novi medij ... podaci sa originala moraju u međuvremenu biti negdje, ne mogu visiti u zraku .. e pa, ISO (ili neki drugi image) je spremnik na hardu (datoteka na hardu) di program za kopiranje pohrani podatke sa medija, i od kuda ih prilikom prženja .... nisam nikad pržio igre za PS2, pa ti ne mogu reći točno kaj bi moglo biti problem, možda neko drugi zna, ali se nadam da je ovo pomoglo ... barem da ti bude malo jasnije kaj je ISO ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: przenje igara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.