| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem sa prženjem ps2 igara u Tehnologija i Tehnika forumu; Da, htjedoh ti ukazati na tu malu činjenicu koju si spomenuo u zadnjem postu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa prženjem ps2 igara Da, htjedoh ti ukazati na tu malu činjenicu koju si spomenuo u zadnjem postu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: problem sa prženjem ps2 igara Citat:
moguće da zato neke igre kaj sam frendovima pržio nisu radile ... čovjek nauči nekaj novo svaki dan .... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa prženjem ps2 igara Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-08
Poruka: 10
![]() | e i ja imam isti problem s driver aralel linesdvd nije orginalan pa me nešto ždere ovako: 1.meni svaki put nakon pol sata igre igrica se "zamrzne" 2.kada ju resetiram onda mi piše neka umetnem disc playstation 1/2 a sve je tek v redu kada ga ugasnem i za pola sata upalim daj te mi pomognite prosim vas ![]() ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa prženjem ps2 igara Probaj prepržit na drugi dvd igru, ako i dalje šteka onda možda i nije do igre možda je do lasera
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: przenje igara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.

aralel lines