| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa skenerom u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam EPSON DX7450 i kad ga upalim i idem u program za skeniranje EPSON SCAN, onda mi piše kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Problem sa skenerom Imam EPSON DX7450 i kad ga upalim i idem u program za skeniranje EPSON SCAN, onda mi piše kao da nije connected, kao da nije spojen, a spojen je, mislim da je stvar u driverima, ali sam sve reinstalirao (neznam možda sam pogrešno, ali ne vjerujem)... Bio bih zahvalan na pomoći ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 221
![]() | Re: Problem sa skenerom control panel-system-device manager pa portovi A prije vidi u kojem je portu ukljucen, usb prepostavljam. Probaj ga ukljuciti u neki drugi usb, ako je usb...
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Problem sa skenerom podesi CARRIAGE na skaneru u postavkama...i to je to U biti za Carriage kod skenere ti se kaže ta njegovom pomičnio dio (onaj sta ide naprijed nazad kad skenira)...možda je on blokiran (ako ima tu opciju za blokiranje) - neki imaju....baci oko
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio Nowhereman : 08-06-08 u 21:35. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!