| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi problem sa starton u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako iman jedan mali problem, nedavno san instalira windowse i sve je redilo kako treba, u jednom trenutku start (ona ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | problem sa starton Ovako iman jedan mali problem, nedavno san instalira windowse i sve je redilo kako treba, u jednom trenutku start (ona plava crta dole xD) mi je jako čudna, da objasnim, kad san na desktopu vidi mi se normalno, a kada otvorim nešto drugo (recimo internet ili neku datoteku) i stavim na full page start nestane (nenestane nego stoji kao sloj iza tog prozora) a to mi je glupo i tia bi da bude normalno ka uvik, evo slika za primjer: ![]() I imamo još jedan problem, kad idem promjenit temu za windowse kad je skinem s interneta stavim je u c-windws-resurses- themes, ali kad je iden promjenit ka da mi je neprepoznaje, tj. neće da mi je promjeni, MOLIN BILO KOGA DA MI POMOGNE AKO ZNA U ČEMU JE PROBLEM U NEKOM OD OVA 2.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 145
![]() | Re: problem sa starton Start-Settings-Taskbar and Start Menu ukljucis kvačicu kraj "Keep the taskbar in top of other windows" i... rješeno
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!