| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa upload web stranice na T-com server u Tehnologija i Tehnika forumu; Već duže vrijeme nikako da riješim jedan problem. Korisnik sam MaxAdsl flatrate i aktivirao sam uslugu freeweb ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | Problem sa upload web stranice na T-com server Već duže vrijeme nikako da riješim jedan problem. Korisnik sam MaxAdsl flatrate i aktivirao sam uslugu freeweb ali nikako da uploadujem svoju web stranicu na server. Pokušao sam i sa drugih kompjutera sa drugih lokacija ali bez uspjeha. Upload vršim programom "Cute FTP" držeći se uputa i upisujem ispravno sve podatke koje sam dobio od T-com ali uzalud. Pod Host sam upisao free-st.t-com.hr Username i Pasword sam točno upisao Nakon klika na connect stalno dolazi prozor gdje traži ponovno upisivanje pasworda i tako u nedogled. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Pa negdje pod Options! Ne znam za CuteFtp... Ali Opcije sigurno negdje ima. Pod Edit-Settings, ili File-Preferences... Nađi! Ja ti znam za SmartFtp i Filezillu. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Ajme molim te ne spominji mi T-com službu za pomoć. Sa njima sam mjesec dana kontaktirao u vezi tog problema ali totalno nikakve pomoći nisam dobio, ni oni neznaju do čega je samo kažu da nije do njih. Da napomenem neke stvari pa vi zaključite. Probao sam upload programima: Cute FTP, FTP voyager i FTP wanderer ali svugdje ista stvar. Probao sam na drugim kompjuterima sa drugih lokacija ali bez uspjeha. Probao sam upload na neki drugi freeweb i svugdje radi upload bez problema jedino ne radi na T-com. Logički sve se svodi na to da je problem u T-comu. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Pa ja ti govorim da jedino t-com koristi aktivni mod prijenosa! Što je to, ne znam reči u par riječi! ![]() Piše ti ovdje: http://slacksite.com/other/ftp.html Nađi u postavkama ono o čemu ti pričam i uploadat ćeš bez brige. Evo ti print screen iz Filezille od onog kako ne smiješ imati podešeno za t-com! Znači, Passive mod treba biti odkvačiran, ili u nekim FTP managerima treba biti zakvačirano Active mode. Zadnji Uredio vedo777 : 02-04-07 u 19:17. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Da ne mijenjaš svaki put u Opcijama Active-Passive, ako ćeš imati više ftp servera na koje ćeš stavljati, možeš to u Filezilli složiti ovako: active.jpg Klikneš na "1", unutra nađeš stranicu koju si unio (2), klikneš na Advanced "3" i staviš kružić u "4". Sad ti je samo ta stranica u Active modu, a postavke za ostale možeš ostaviti kako su po Default-u. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Evo sad sam instalirao Filezilla ali opet mi nešto nije jasno Pod user to je moj username, pasword je moj pasword pod host je free-st.t-com.hr ali šta da upišem pod account ???? |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, server, stranice, tcom, upload, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.