| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa upload web stranice na T-com server u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo pogledaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server A joooooooooooj! Krivi ti je username, ja mislim! Bez tog @htnet-dsl ! To ti je samo da ADSL vezu. Samo ovo ispred ti ja imam! A vjerojatno i ti... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 94
![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Još me nešto zanima ako ti znaš objasnit. Recimo kada napravim samo jednu manju izmjenu na web stranici i idem to uploadati, ima li kakva komanda da mi uploaduje samo tu izmjenu a ne ponovno da uploaduje sve fileove web stranice. Znam da neki drugi programi imaju tu mogućnost ja mislim da se zove nešto kao "Synchronize folders" ili "Compare folders" Znaš li ti šta o tome Ok ovo sam uploadovao nešto na brzinu bez veze (iz Worda) za probu a sutra budem nešto ozbiljnije evo možeš pogledati na Spajanje 2 ili više Divx (Xvid, Avi) fileova u jedan |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 19
![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Pozdrav svima! Ja imam sljedeći problem; t-com sam korisnik,i pokušavam uploudati preko FileZill-e,ne uspijeva mi; izbaci sljedeći problem; 530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected. Error: Could not connect to server Molim za pomoć! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 1
![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server kod mene nekad jednostavno ide bez problema a nekad se nemože ni spojiti na server!
__________________ Pročitaj pravila što smije u potpis a što ne. Također po nicku vidim da si se došao reklamirati pa savjetujem da to ne radiš |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, server, stranice, tcom, upload, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.