| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa upload web stranice na T-com server u Tehnologija i Tehnika forumu; 530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected. Error: Could not connect to server ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-06
Poruka: 2
![]() | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server 530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected. Error: Could not connect to server Ja sam taj problem riješio tako da ograničiš broj konekcija na 1. Sad se javlja novi problem Nemogu uploadati fileove veće od 100 kB![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem sa upload web stranice na T-com server Taj T-com uvijek problemi s njim...Meni puca veza non stop...I ja zovem i u meni je problem, a nov kompjutor sam kupil(laptop) i spojil se na router...Ma taj server im niš ne valja
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, server, stranice, tcom, upload, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.

Nemogu uploadati fileove veće od 100 kB