Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Problem sa wlan karticom u linuxu

Raspravljate o temi Problem sa wlan karticom u linuxu u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kupio sam Edimaxovu wlan karticu jučer a problem je u tome što mi tu karticu u linuxu laptop neće prepoznati...u ...

Starter Avatar od korisnika DarkManX10
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    19
    Liked
    0 times

Problem sa wlan karticom u linuxu

Kupio sam Edimaxovu wlan karticu jučer a problem je u tome što mi tu karticu u linuxu laptop neće prepoznati...u win 7 mi radi kartica bez problema ali linux ih nikako neće prepoznati kao i moju wlan karticu koja je integrirana u laptop...neznam dali je problem u driverima ili zbog nečeg drugog to ne radi ....ako netko može pomoći bio bih mu zahvalan
    Dvije stvari su beskonačne, svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

Re: Problem sa wlan karticom u linuxu

odi na stranice proizvođača i provjeri da li podržava Linux kao OS.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Re: Problem sa wlan karticom u linuxu

koja distibucija linuxa? ima lijeka samo moras dati neke osnovne informacije u pocetku...
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Lajkaj nas na Facebooku