| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem sa youtubeom u Tehnologija i Tehnika forumu; imam problema, kad otvorim neš u jubitou i hoću slušati a u drugom mi je tabu on prekine, i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Problem sa youtubeom imam problema, kad otvorim neš u jubitou i hoću slušati a u drugom mi je tabu on prekine, i stane, a kad je otvoren i gledam onda radi, a zvuk mi neće raditi normalno kad surfam croportalom, nego tek kad baš gledam to, ako msn prozor ili skype stavim na njega opet neće? |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Problem sa youtubeom Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa youtubeom to se i meni događalo, al je samo od sebe profunkcioniralo
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 414
![]() | Re: Problem sa youtubeom to vam se najvjerojatnije događa iz razloga što već duže vrijeme žele napravit drugačiji you tube...štos je u ztome da oni s you tube-a žele da kad netko neš uploada da server prepozna da li je to zaštićeno i takva sranja....pa već duže vremena isprobavaju novu verziju |
| | |
![]() |
| Tagovi: nove mogucnosti, problemi, youtube, youtube player |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

Svi smo mi MASS SARR