Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Problem sa zvučnom karticom to jest sa softwerom u Tehnologija i Tehnika forumu; Prije par dana sam kupija novi kompjutor, nakon istalacije Win nijemi radila zvučna, Win uredno prepozna karticu ali izbaciju nekoliko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-08, 13:19   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 21
Poruka: 94
rx-5 se izdvaja iz maserx-5 se izdvaja iz mase
Problem sa zvučnom karticom to jest sa softwerom

Prije par dana sam kupija novi kompjutor, nakon istalacije Win nijemi radila zvučna, Win uredno prepozna karticu ali izbaciju nekoliko problema prilikom istalacije drajvera.
Inače radise o asusovoj matičnoj i o zvučnoj Realtek Hige Defitian R1.71.
More li iko pomoć da mi Kaže kako da napokon to instaliram?
Inače druga slika prikazuje error prilikom istalacije.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg eqwkjk.jpg (43.1 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg bhbs6b.jpg (11.8 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg fwtytj.jpg (35.7 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg iqli6q.jpg (34.7 KB, 4 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 17:08   #2 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Problem sa zvučnom karticom to jest sa softwerom

Yup, kužim šta je. Nisi instalirao drivere za zvučnu. Dakle, rekao si da si kupio novi PC. Uz njega si trebao dobiti sve drivere pa tako i za zvučnu karticu. Probaj pronaći CD-e od zvučne a ako ga nisi dobio onda si morao dobiti cd-e od te trgovine gdje si kupio PC.

Obično ti snime sve drivere na jedan CD-e pa tu pronađi folder koji sadržava folder sa imenom Realtek ili Defitian. Ako nemaš CD-a i ne da ti ga se tražiti našao sam drivere koje trebaš na internetu.

Download Realtek High Definition Audio Codec Driver R1.71 Driver for Win 2K/XP - Softpedia

Klikni tu i skini drivere. Instaliraj, restartiraj PC i trebao bi imati zvuk.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 01:01   #3 (permalink)
Regularni forumas

Da skinija sam davno softver sa neta koji je isti ko na cd-eu al je stvar ista, i tvoj sam taj link upotrebija al javi mi se isti eror ko na drugoj slici!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:18   #4 (permalink)
prof. Foruma

MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru

Aa ček, ti imaš Vistu koliko vidim po ikonama?

Ako imaš Vistu, probaj ovdje skinuti: http://pcsofts.cn/drivers/realtek-hd...3264-bits.html

Ovo skini ti: Download : Realtek HD R1.71 For Windows Vista (32/64 bits) To je za Vistu. Oni prvi ponuđeni su za XP.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 10:32   #5 (permalink)
Regularni forumas

Nije Vista, nego xp samo je tema vista.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 21:32   #6 (permalink)
prof. Foruma

Onda stvarno ne znam kako više mogu pomoći...Očito da ti ne želi instalirat drivere. Odnesi PC gdje si kupio i neka ti oni to srede. Tako sam ja imao problema sa grafičkom, točnije sa driverima. Malo sam tražio po netu ali nisam našao objašnjenje za tvoj problem...

Jesi instalirao cijelu matičnu ploču? Mislim, sve komponentne. Odi u Device manager i i vidi jel ima igdje žuti onako upitnik...ako ima stavi sliku da vidim gdje je...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114