| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problem spajanja na net u Tehnologija i Tehnika forumu; Moj problem izgleda ovako: spojim se net , nakon toga se diskonektam i budem duže vrijeme offline(ne gasim komp.) ;... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Problem spajanja na net Moj problem izgleda ovako: spojim se net , nakon toga se diskonektam i budem duže vrijeme offline(ne gasim komp.) ;kada se želim opet konektati za neko dulje vrijeme kaže mi connecting to WAN miniport(PPOE) i stane i naposlijedku izbaci nekakv error inace imam WLAN dsl i cuo sam da je problem u IP adresama ali neznam kako otkloniti kvar. Moj način bio je ugasiti pa ponovno upaliti modem ili dizejblati pa enejblati WLAN konekciju. Please help ![]()
__________________ Pijemo pivo i jebe nam se živo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Problem spajanja na net Mogo bi napisat kako si ga riješio ako drugima nekad zatreba.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Problem spajanja na net Evo ja cu umjesto njega napisati jer sam mu i ovako i onako reko sta da napravi... Dakle idete u program od vase bezicne kartice/adaptera ili sta vec imate (po novome od T-coma dobije se Dlinkov usb bezicni adapter stick, a prije je bio mali Siemensov 108 adapter isto preko USBa, glavno za ta dva sam siguran da imaju vlastite programe za podesavanje) ili ako vi imate drugi hardware koji nema svoj program za podesavanje onda je ono sto trazite smjesteno u Control Panel pa Network Connections i tamo izaberete konekciju od vaseg uredjaja. Glavno TCP/IP postavke su namjestene na Determine automaticaly, a vi fino stavite da upisete rucno i zatim upisite u IP (ako imate Siemens SE515 modem: 192.168.1.1 ; ako imate Siemens SE555 modem: 192.168.2.1) Subnet mask bi se sam trebao onda ipuniti i trebao bi glasiti 255.255.255.0 To rijesava problem, jer je sada bezicnoj mreznoj/adapteru odredjeno na koji IP se spaja, pa ga nemora automatski traziti. Kada automatski trazi, nece ga svaki put uspjeti naci i zato se mora ugasit pa upalit modem ili enable/disable bezicne mrezne/adaptera.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: net, problem, spajanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| jeli covjek ikad bio na mjesecu? | Piratron | Baš Razno | 8 | 01-03-06 21:35 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:08.