| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Problemi kod instalacije windowsa u Tehnologija i Tehnika forumu; Dali netko zna koji bi problem mogo bit kod mene. Nabavio sam si novi komp i sad trebam instalirat win. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Godina: 19
Poruka: 18
![]() | Problemi kod instalacije windowsa Dali netko zna koji bi problem mogo bit kod mene. Nabavio sam si novi komp i sad trebam instalirat win. Ali problem je kod toga kaj nemogu ni jedne instalirat. Probo sam windows xp sp1, windows xp sp2, windows x64, windows 98 se. I kod svih mi izbaci grešku večinom kod registriranja komponenti. Pa ako neko zna riješenje bio bi mu jako zahvalan. THX. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Problemi kod instalacije windowsa Večinom izbacuje kod "Instaling Devices" Problem: "The Software you are instaling for this hardware Tu piše ime hardwera ko procesor hard usb itd. has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP Sad tu nekaj sere ako nastavim sa instalacijom da mi neče radit I piše zelim li nastaviti instalaciju ili ne." A nekad izbaci i " Windows could not load the installer for (sad ime uređaja). Contact your hardware vendor for assistance. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Problemi kod instalacije windowsa e sku-io sam u čem je problem pa ako ko zna riješenje. Sad imam serial ata hard disc i čujem da mi trebaju neki driveri za instalaciju xp-a na to. Pa dali netko zna di to mogu nabavit??? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Problemi kod instalacije windowsa huh ... po proceduri ti to ide ovako .. skineš SATA drivere sa stranica proizvođača tvjouh hardova, snimiš ih na floppy i onda kad te pita prilikom instalacije (odma na početku), daš mu da ih pročita s floppyija .. kao što sam reko, to je teorija .. ja uopće nemam floppy, pa nisam ni pokušavao tako, nego sam stavio win na stariji hard ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter | Re: Problemi kod instalacije windowsa zapravo treba skinuti drivere s proizvođača matične ili proizvođača sata controlera. novije ploče prolaze bez instalacije takovih drivera rene ![]()
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
![]() |
| Tagovi: instaliranje windowsa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.

ili da nam malo bolje opises kakvu gresku izbaci i na kojem dijelu???