Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Problemi sa wireless-om

Raspravljate o temi Problemi sa wireless-om u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ima li ko za pomoći oko problema sa wireless network adapterom, ako je uopće u njemu problem. Instalira sam Tune ...

Starter
    Datum registracije
    16-04-08
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Problemi sa wireless-om

Ima li ko za pomoći oko problema sa wireless network adapterom, ako je uopće u njemu problem.
    Instalira sam Tune up utilities 2009, i nakon toga mi se poremetila tj. prekinula veza s ruterom i nisam moga nać ni jednu mrežu koju sam inače hvatao.Tune up sam deinstalirao i izbrisao nakon toga.
    Kad sam ušao u Network connections i desnim klikom na Wireless pa na properties vidio sam da imam samo Advanced i General kartice, a nedostaje Wireless network kartica, našao sam na internetu drivere za mrežnu karticu i uspija sam nekako pokrenit, i sad svaki put kad palim laptop moram ponovo upisivat sve šifre ponovo, učitavati driver za mrežnu karticu i upisivati šifru svog rutera da bi se uspija spojit.
    Ima li koji način da ovo ostane spremljeno, pa da ne moram ovo radit?
    Radi čega se ovo dešava?
    Nisam baš neki stručnjak za ove stvari pa mi nemojte zamirit šta ovako opisujem svoj problem.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Re: Problemi sa wireless-om

He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Lajkaj nas na Facebooku